tag:blogger.com,1999:blog-5617256085316954798.post5752623172588552604..comments2023-10-04T15:36:21.552+02:00Comments on Kåfjordolga: Prosjekt "brød" forsetterOlaughttp://www.blogger.com/profile/15156664796582093024noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5617256085316954798.post-89793721022355841272011-02-04T21:52:01.240+01:002011-02-04T21:52:01.240+01:00Eg syns brødbaking e like spennende hver gang, Ola...Eg syns brødbaking e like spennende hver gang, Olaug. Etter mange år med prøving og feiling fikk eg ei oppskrift som opprinnelig var sånn ikke-kna-men-helle-rett-i-forma-deig. Det funka fint ei stund, men etterhvert som eg blei en meir erfaren brødbaker, så endra oppskrifta seg til å bli en sånn ta-på-slump-oppskrift-som-eg-bare-har-i-hodet. No veit eg ikke engang kor eg har oppskrifta hen og det eineste som e likt fra gang til gang e væskemengden. <br />Brødan blir vellykka nesten kver einaste gang...men det HAR hendt at eg har kunna slått ihjel en mann med brødan mine.Linenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5617256085316954798.post-2849824959750822062011-02-04T19:36:05.555+01:002011-02-04T19:36:05.555+01:00Hei! :) Nå har jeg brukt sikkert en time på blogge...Hei! :) Nå har jeg brukt sikkert en time på bloggen din - og konstanterer at du er utrolig morsom ;) Du skriver kjempebra, veldig gøy å lese om dine tips og triks for å få hverdagen til å fungere, haha :) Ha en kjempefin helg!KATRINES INTERIØRhttps://www.blogger.com/profile/02811234587975407632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5617256085316954798.post-24853963997122356322011-02-04T13:20:31.252+01:002011-02-04T13:20:31.252+01:00Herlig med heimebaka brød uansett form;)Herlig med heimebaka brød uansett form;)Anlenhttps://www.blogger.com/profile/17783978462289468344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5617256085316954798.post-31609991638175164712011-02-03T23:45:24.574+01:002011-02-03T23:45:24.574+01:00Nå har vi stooore forventninger her. Vi bare lener...Nå har vi stooore forventninger her. Vi bare lener oss tilbake og venter på at du skal prøve og feile tilstrekkelig mange ganger.... og tilslutt får du åpenbaringen - som du så klart deler med oss andre brød-kløner. Så kan vi bli et sånt hæppi brødbakende bloggsamfunn, hvor ingen trenger feile, takket være de(i)g :)Trinehttps://www.blogger.com/profile/14434749325064080430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5617256085316954798.post-75758365986893547972011-02-03T18:29:13.073+01:002011-02-03T18:29:13.073+01:00Hahahah!! Kjenner meg så godt igjen på dine førsøk...Hahahah!! Kjenner meg så godt igjen på dine førsøk på å finne det "perfekte" brød!!<br />Å det hjereformete brødet...en klar vinner!<br /><br />Klem AnnaHjem Kära Hjem/ Annahttps://www.blogger.com/profile/12467937504448105015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5617256085316954798.post-22535202767514862792011-02-03T11:15:54.483+01:002011-02-03T11:15:54.483+01:00Jeg klarte ikke å bake brød før jeg b egynte med s...Jeg klarte ikke å bake brød før jeg b egynte med surdeig. Før det ble alt enten tørt, hardt eller generelt uspiselig. <br />Det tar tid, men det meste er ventetid. Føler du for et eksperiment har jeg skrevet litt i min egen blogg, men http://paindemartin.blogspot.com/ er mesteren. Jeg liker lyst surdeigsbrød best (ikke sånn tungt, dansk brød).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5617256085316954798.post-59866485216493683162011-02-03T11:08:34.027+01:002011-02-03T11:08:34.027+01:00Så jo hvertfall saftig og godt ut...det er jo ikke...Så jo hvertfall saftig og godt ut...det er jo ikke størrelsen det kommer an på ;)Anniehttps://www.blogger.com/profile/17262387676642308954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5617256085316954798.post-41313317406137960982011-02-03T09:13:51.963+01:002011-02-03T09:13:51.963+01:00Jeg er ingen brødmester, så jeg har ingen råd. Men...Jeg er ingen brødmester, så jeg har ingen råd. Men imponert over hjertebrød.Piahttps://www.blogger.com/profile/07539812355445054551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5617256085316954798.post-31685615576397810112011-02-02T23:54:07.552+01:002011-02-02T23:54:07.552+01:00Been there, done that.. :p Litt mer hvetemel, kans...Been there, done that.. :p Litt mer hvetemel, kanskje. Prøv med ett kilo. Men godt forsøk da! + for vilje til å lære! :)Kristinhttps://www.blogger.com/profile/08606332969224050260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5617256085316954798.post-6450608213792067112011-02-02T23:25:34.851+01:002011-02-02T23:25:34.851+01:00Supert, når du har testa alle oppskriftene må du l...Supert, når du har testa alle oppskriftene må du legge ut en sånn brød-test med score etter ulike kriteria som fasthet, enkelt å lage, smak osv. Det gjør det lettere for andre brødbakenoviser, som meg f.eks.Elisabeth, innerst i veienhttps://www.blogger.com/profile/01392943504830812217noreply@blogger.com