mandag 7. februar 2011

Beklager Nøstebarn!!

At jeg er slik en skam for dere. Jeg skjemmer ut de utrolig gode og fine produktene deres på en aldeles utilgivelig måte, jeg vet det.
Jeg venter "Nøstebarnpolitiet" på døra hver eneste dag. Går med en konstant vond (ull)klump i magen. Dere kommer iført stripete politiluer av ull, og itrer meg i den eneste stikkende tvangstøya dere har. (Kan dere lage en spesial til meg, med røde og rosa striper?)
Kan dere ikke bare komme snart, så vi får det overstått?
Jeg har allerede en anelse om hva straffen vil bli: Fjorten dager med tvangsvaskekurs av ullklærne deres. Det blir håndvask med spesialvaskemiddel for ull til fingrene ser ut som de er tohundre år, minst.

Akk. Det nytta ikke en gang med privattime nå i jula, av ei som hadde jobba hos dere. Joda, jeg husker jo hva hun sa, men handligene følger liksom ikke opp det tanken sier.

Tanken min nå er at dere vil formilde straffen LITT hvis jeg legger ut bevismaterialer på nett, og tilstår at jeg er en ansvarsløs kunde.
Jeg har vurdert om jeg klarer å la være å kjøpe produkter hos dere, men det spørs. De er for slitesterke, og barna våre holdes for varme til det at jeg klarer å gi opp. Dessuten går det aldri hull i ullklærne deres. (Iallefall ikke hvis man tover dem kraftig i vask.)

Så jeg risikerer heller straff. (Kanskje dere formilder straffa litt med en time på spa innimellom vaskingen? Hint hint. Og jeg får vel komme til Oslo??)


Her er bare noen av plaggene. Sokkene måtte jeg desverre kaste, det ble for sterk kost.
Den grønne genseren og den lilla bodyen ble ikke så ille. (Dette er vel også formildende? Snakker vi inisk mat og sjokoladepudding hver dag?)Denne burde forlenge straffen med èn uke (HVIS dere innfrir spørsmålene om de andre formildelsene!!) fordi den var ekstra fin og ny. JEG hadde ikke putta den i den 60 gradersvasken! Den bare kom plutselig bare ut med alle håndklærne. Og kred til dere: den kympa ikke så verst til å ha blitt vaska på 60 grader med vanlig vaskepulver...

Nøstebarn, vi ses!! Kanskje blir det ikke så verst likevel??

SMASK

6 kommentarer:

 1. Jeg lagde nylig en Day Birger & Mikkelsen genser i pen strikket ull om til en barnegenser str. 5 år hvor armene var tovet igjen. Det skal nå bli til en Day Birger&Mikkelsen tovet veske/nett......

  SvarSlett
 2. Den stadige dukkeklær-produksjonen av nøstebarn sine barneklær vitner om en solid økonomi i det store huset på toppen.
  Jubelropene fra nøstebarn typder på en hyggelig omsetnings økning.

  SvarSlett
 3. Næmmen Olaug da! HVOR mange ganger har jeg ikke sagt at du må KRYSTE plaggene LETT i kaldt vann med ULLRICH-såpe! ;)

  SvarSlett
 4. Bare så det er sagt. Min deilige ull/silkestillongs fra Nøstebarn kom på mirakuløst vis ut av TØRKETROMMELEN like fin som før. Ikke vet jeg hva som skjedde... Av og til går det visst bra, og av og til ikke...

  SvarSlett
 5. Ikke dumt å bruke de til noe da! Blir nok ei stilig veske! ;) Men disse klærne kan heldigvis gå i arv, bare litt tidligere enn vi hadde tenkt.
  Ja her bestiller vi fra Nøstebarn hver uke! Og tover dem. Det som ikke passer vesla passer dukka. (Hun fikk dukke til jul faktisk! Men bryr seg ikke om den...)

  Unnskyld, Berit!! Jeg er så flau! Men den longsen hadde du flaks med. Den lilla bodyen var det også silke i, så mulig de ikke toves like lett.

  SvarSlett
 6. Jeg har utallige svindyre ullpagg sin ublide skjebne på samvittigheten. Gensere kommer ut i Barbie-størrelse og er KNALLharde. Jeg blir like sur hver gang.

  SvarSlett