tirsdag 29. mars 2011

Livet på Åsheim Resort

Livet går sin (snart vante) gang her på Åsheim Resort...
(Folk akker og veer seg over at vi har så stort hus, så det må vi jo bare utnytte...)

Menyen er fastsatt for et par uker framover. Mannen i permisjon står selvfølgelig for tre retters hver dag.

I dag fikk vi dette til forrett: Hovedretten klager vi heller ikke over, og det er ikke det at det ikke er nok til alle! Det ER faktisk ikke fullt før det renner over:Også var det den uforglemmelige desserten, ungene kunne ikke vente, og de spiste en-to-tre stykker hver:


Fortsatt gode (?) og mette, nyter vi voksne (?) nå en fredfull aften, mens ungene ligger i himmelsengene sine og fortærer dagens kost, sånn at de er ferdigladdet til ny treretters i morra. Eller sa han at det blir fireretters da??

8 kommentarer:

 1. Hehe..ser ut som dere kan leve leeeenge på den gryta/suppa der..nok til en hel bataljon i minst tre dager! ;-) Men så greit da, så kan man gjøre masse kjekt uten å måtte plages med "hva skal vi ha til middag" tanker..

  SvarSlett
 2. Hehehehehe!!! Steikbra!! Tjihiii ;))

  SvarSlett
 3. Hehe :) Blir i alle fall fiber i kosten ser jeg ;)

  SvarSlett
 4. Ho ho! Men hva ER hovedretten? Med litt godvilje kan jeg se for meg at det er en kjele med skummende ØL.... Men det er kanskje tomatsuppe med grønnsaker under skummet?

  SvarSlett
 5. Det er kyllingsuppe laga fra bunnen av! ;)Hovedretten altså! Dopapiret setter vesla tenna i så snart hun får sjansen, og purreløken glefsa bror seg fast i når han hadde røska den opp av handleposen.

  SvarSlett