onsdag 15. august 2012

For de som lengter etter å se meg...

Jeg har fått ufattelig mange mail fra folk som ber på sine knær om å få se dette vidunderet av en skapning.
Jeg beklager at jeg har vært litt sparsommelig med å legge ut bilder av meg selv. Men tanken har vært god. Den var rett og slett å spare dere fineste lesere for misunnelighet over hvor utrolig fantastisk vakker det går an å bli.
Jeg tenkte at jeg trenger jo ikke å vise mine nyshavede legger, nykrøllede hår og vellagte sminke hver dag. Det ville bare føre til at andre ville føle seg ille tilmote, og det er jo ikke DET jeg har som mål.

Men likevel. Jeg velger å vise dere et lite glimt av min hverdag som den perfekte hustru. Sånn at dere har noe å strekke dere etter liksom...

Det viktigste er jo å være flink på å ordne så kamera tar bilder av seg selv. (Det er skjelden min hardt arbeidende, søkkrike mann har tid til å knipse, så her må de tekniske ferdighetene være inne.):

(Kjole fra Kåfjordolgas private designer)


Den perfekte hustru har også en vakker sofa med vakre puter i, og er superflink til å posere. Slik som meg her:SE her godtfolk!! FINS ikke dobbelthaker her i gården!:
Når hushjelpen ikke har gjort skikkelig arbeid må jeg strekke meg så langt at jeg rydder selv. Mannen er da spesielt glad i å betrakte meg (Og det skjønner jeg godt!!!): 

 


Jeg vet dere sulter etter å vite hvilken smike jeg bruker. Sorry, hemmelig privat merke, men jeg kan godt vise dere hvordan jeg legger den. HELT perfekt!!:Sånn ja! Da tipper jeg det er flere av dere som føler dere litt sånn mindreverdig, men fortvil ikke! Dette blir nok ikke en dagligdags affære, såpass hensynsfull er jeg jo...
Ha en FIIIN kveld kjæreste dere!! ;-*
13 kommentarer:

 1. Se her var du ja! Men ny header, snasent outfit og nydelig makeup! Bra posering!

  SvarSlett
 2. haha... Nydelig kjole! Du tar vel imot folk til sminkekurs??

  SvarSlett
 3. Hehe :-) Neste gang jeg kjører forbi Kåfjordn stikker jeg innom på sminkekurs altså!
  Herlig

  Lottemora

  SvarSlett
 4. Jeg ble kjempemisunnelig! Jeg vil være slik som deg, jeg også, rik og sneisen!

  SvarSlett
 5. Søren og! Hadde eg visst om dine ferdigheta i forrige uke, så hadde eg jaggu droppa handballfinalen og hevve meg innom deg! Må få det til neste gang da! :-)

  SvarSlett
 6. Oooo...du er nesten like vakker i virkeligheten som du har vært i mine tanker, bare tusen ganger finere!!
  Herlig! Du er noe for deg selv, og det er ment som et stort kompliment! Ha en flott dag, du vakre!

  SvarSlett
 7. Jeg vil være som deg! Takk for at du deler så raust :) Jeg vil gjerne vite hvor du steller håret ditt? Har Kåfjord-frisørene magiske fingre? Heia Olaug!!

  SvarSlett
 8. Ha ha, kjempetøft!! :-)

  Justina

  SvarSlett
 9. Endeliii var du tilbake på bloggen! Du e kanon go, æ flire godt! Det bæste innlegget ditt va da dåkker va i dåp!! Så godt at i allefall nån bloggera e ærli å har ONGA å ikke pyntedukker!!! :)

  SvarSlett