tirsdag 30. november 2010

Julekortmotiv?

Jeg råder alle til å ikke stille rompa forran kamera når man skal ta bilder av barna til julekort, slik som hun her (det er ikke meg!!!).
Iallefall ikke når det er en mann bak kamera som synes dette er et aldeles utmerket motiv og bare knipser uhemma ivei...

Fikk ukas latterkrampe da jeg så bildet, det var bare for morsomt til ikke å deles...Tightsen er selvfølgelig fra Fjær & Bær. Sokkene... tja, er kanskje moden for utskiftning. Viktig å ha sokkene OVER tightsen, ellers blir det kanskje glippe og det blir kaldt.

Om det ble bilder som egner seg til julekort sånn utenom dette? Eh... nei. Ikke engang etter at den dama der flytta seg... Neste gang doper vi barna ned før vi legger dem til posering.

10 kommentarer:

 1. Doping er nok det lureste, ja. De får et litt slækt uttrykk i ansiktet, men det får dere fikse med Photoshop. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Ha ha, gjett at vi vet alt om dether i huset! Ikke om rumpa, men om neddoping av barn før julekortbildetaking!! :) Barna er jo såå nusselige når de sover, så hvorfor ikke ha de sovende på julekortene? Alle med et søtt smil om munnen og nisselue på hodet.

  SvarSlett
 3. Snerten rumpe, men det er mulig at julekortmottakerne hadde ønsket at barna var i fokus...

  SvarSlett
 4. Lekkert! Og det med å fikse strømper og tights slik at det ikkje vert glipe, ER viktig!

  SvarSlett
 5. For en lykke å bli vist denne bloggen. Nå har jeg klikka meg gjennom nesten alle postene. Åh... tenk å få flire varmt og med hjertet. Bye, bye rosabloggere som bare får frem kaldfliren. Takk !

  SvarSlett
 6. Hahaha ;-) Herlig ;-)

  Jeg har forresten en GIVE AWAY, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer smakfull? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html

  Ønsker deg en fin dag!

  Hilsen Carina

  SvarSlett
 7. Takker høyere makter for den som sendte meg denne linken, dette tror jeg må være årets beste blogg! Du har jo alt jo! Her skal det prøves ut både ene og andre tipset ;)

  SvarSlett
 8. Hahahah!! Denne bloggen skal følges videre. Dritartig ;o)=

  SvarSlett