tirsdag 21. februar 2012

Kongefeiring

Jeg må ærlig innrømme at jeg har aldri lagt noen større merke til når Kongen har hatt bursdag før om årene. (Unntatt 70 års-bursdagen, hvem kunne unngå å merke den?)
Men i dag var jeg (ufrivillig?) med på å feire han. Kongen. 75 år.
På jobb ble vi møtt med dette:

¨
Noen bedre???!
Det viser seg gang på gang at jeg jobber sammen med en ekte (?)rojalist (?). For hvem ellers kunne finne på å bake to(!) kaker og komme på jobb kl 07.15, når man ikke begynner før kl 08.00??
(Av respekt for rojalisten lar jeg være å nevne navn...)

I morrest kunne de fortelle på radioen at Kongen var reist bort for dagen. Og hvor hadde han tatt veien mon tro?? Joda...

Det var det jo ingen grunn til å betvile. Han skulle selvsagt skride opp trappene og feire dagen sammen med... OSS! (ifølge rojalisten...) Så vi venta. Og venta. Oooog venta. Men det er jo ikke bare bare å lande et småfly i værharde nord, om du er "omsåkor" kongelig. Så Han sitter nok et annet sted og feirer vil jeg tro, og vet slett ikke hva han gikk glipp av. Men men, mer ble det på oss! ;)

Gratulerer med dagen, Kong Harald!!
(Og takk til Rojalisten som vet å sprite opp jobb-hverdagen!)


10 kommentarer:

 1. Min svigermor har også bursdag i dag (tenk å ha bursdag på samme dag som KONGEN! Åh, hun er heldig - ifølge 6-åringen). Svigermor selv er godt fornøyd med at hele landet flagger "for henne".
  Royalister, eller ikke, det er jo kjekt med en anledning til kake og festligheter uansett, så jeg synes det var en god ide ;o)

  SvarSlett
 2. Oj, han vet ikke hva han gikk glipp av....Eller, nå vet han det.

  SvarSlett
 3. Det må jo være skikkelig stilig å ha bursdag på en kongelig dag. :) Tipper kongen angrer når ser hva han gikk glipp av, ja. For HAN leser jo bloggen min, garantert! (?) :D RoYalist ja... Det ante meg at det skrives med Y, men jeg orka ikke å sjekke siden det var så sent i går. ;)

  SvarSlett
 4. Heldig du er som har en slik kollega, og kongen leser sikkert om festen han gikk glipp av ;) Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 5. Åh ser ut som dere fikk boltre dere i godsaker iallefall...så får no konge være konge ;)
  Ha en flott dag Olaug!!
  klem Tove

  SvarSlett
 6. Det må æ si var en skikkelig roijalist ja. Men alltid anledning til en fest og spsielt å sette pris på sine arbeidskollegaer.
  Kos dæ videre med kvelden
  Randi

  SvarSlett
 7. Så bra. Blir det Prinsessetårta i dag da?

  SvarSlett
 8. Gratulerer med nominasjon til den høythengende tittelen Årets fjaseblogg. Kåringen pågår frem til og med 1. mars. Som nominert er du en av dem med størst innflytelse!

  Sjekk her: http://www.lises.net/blogg/?p=5506

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, det var hyggelig!! TUSEN takk! :))

   Slett
 9. Ka-aaaanskje kommer kongen ...? Herlig opplegg - ingen anledning for rar til kake :-)

  SvarSlett