søndag 19. februar 2012

Plutselig tilbake!

At jeg skulle bli så lei av denne firkantede boksen med vippelokk at jeg holdt på å pælme den ut av vinduet, hadde jeg aldri trodd.
Jeg har til og med trua med å slette hele facebook-profilen min, og slutte  blogge. Skrivegleden forsvant plutselig. Derfor har jeg ikke lagt inn innlegg på leeenge.

Men hei og hå, her i går kom skrivelysta snikende tilbake, heldigvis. Det hadde sikkert ikke vært så dumt å bare kutte ut disse nymotens greiene en gang for alle. Men så har det seg nå engang slik at disse tekniske duppedingsene er kommet for å bli. Og når man tenker seg om en gang til, så finner man fort ut at livet uten data rett og slett blir tungvint når man er vant til et liv med.

Men en pause i ny og ne, og litt moderasjon, skader ikke. Man trenger jo ikke å slette profiler og slutte med noe man egentlig liker å koble av med, men man trenger ikke heller å vite hva alle gjør til enhver tid, og andre tenger ikke å vite hva jeg gjør og tenker hver dag. Når det begynner å bli et behov å gjevnlig logge seg på Facebook, så er det nok på tide å ta seg en aldri så liten avvenning...

Grunnen til at jeg ble så luta lei hele maskinen kan nok ha sitt opphav i flere faktorer. For det første jobber jeg nå på en jobb der jeg sitter forran skjermen opptil flere timer daglig. Og for det andre så hadde jeg tusen påbegynte prosjekter som jeg pussig nok fikk lyst til å få ferdig. Jeg er (uheldigvis) skapt slik at jeg bare kan konsentrere meg om en ting av gangen. Et det strikking så er det strikking kan du si... Men det er ikke dermed sagt at jeg klarer å strikke prosjektet ferdig. Eller male ferdig.
Så da er jo spørsmålet: Fikk jeg ferdigstilt noen av prosjektene?
Å joda!!! (Iallefall ett...)


Og det iløpet av fire dager! Det er slett ikke verst, spør du meg. (At jeg klokka 00.00 på natta holdt på å kaste hele symaskinen og glidelåset i ovnen snakker vi ikke så høyt om,  for ferdig ble den jo til slutt.)

Men... Disse hobbyprosjektene går jo selvfølgelig ut over andre (bagatellmessige?) ting:Som for eksempel barnas ernæring. Til slutt besto jo dagens middag av skall av diverse slag... Det ser simpelt ut ja. Men det er iallefall ikke fare for overvekt!! Og selvsagt måtte de klare seg selv, så selvstendighetstreninga var på høyt nivå...

Diverse andre gjøremål måtte også ofres. Som for eksmpel å holde liv i julesviblene:


Det er tragisk ja. Og jeg som hadde tenkt å ha disse sviblene helt til neste jul.
Nevnte jeg forresten halvferdige maleprosjekter? Vel, denne her har stått her i noen uker og lurt på når den skal få et mer helhetlig preg...


Så sånn har vi det her i gården. Hvordan er det med deg?? Klarer du å få ferdig alle prosjektene, pluss alle hobbyene OG ta deg av resten av vesnene i familien, ometrent samtidig?

GOD UKE!! ;)

6 kommentarer:

 1. Tar meg kun av blogging, ikke av familie og hus...
  Nei da. Men plantene lider. De er slappe og tørre. Og så har jeg ingen hobbyer.

  SvarSlett
 2. Halvveis kjenner jeg meg så godt igjen i! Godt å ha deg tilbake, og for min egen del er jeg ganske dårlig til det meste, men har funnet ut at det går an å vri ganske mye på ting i bloggen. :-p

  SvarSlett
 3. Nei, alt handler om prioritering. Jeg kan prioritere blogging framfor tv-titting og kanskje husarbeid. Jeg er litt sånn at jeg enten er PÅ eller AV så jeg prøver å holde hjula igang med alt på en gang.

  SvarSlett
 4. Godt å ha deg tilbake i bloggverdenen, har savnet bloggen din.
  Halvferdige prosjekter er ikke noe fremmed nei, jeg har endel av de gjemt unna her og der:-) Akkurat nå er det frø, såing og prikling som opptar meg, og der må jeg bare være skjerpet:-)

  SvarSlett
 5. Den stolen så nå ganske bra ut som den er nå, syns jeg! Flott å se deg her igjen :)
  Vaske? Stelle hus? Lage mat? Hva har man ellers menn for?

  SvarSlett
 6. Den sakko-sekken va kjempefin!! Glad du har fått skrivelysta tilbake! :)

  SvarSlett