onsdag 21. desember 2011

Takk og julepynt-tips

Jeg må bare få skrevet et lite takkeinnlegg, for  jeg har så skrekkelig dårlig samvittighet fordi jeg ikke svarer på hyggelige kommentarer. Så her kommer et TUSEN TAKK!! :) Det er skikkelig koselig å lese. Det hadde jo ikke vært like morsomt å skrive hvis ingen orka å lese og legge igjen litt spor etter seg.
Det er bare hyggelig å kunne glede andre med at de kjenner seg igjen, eller kanskje kan føle seg litt bedre av at noen har værre tilstander i heimen enn de. Baare hyggelig. ;)

Jeg er heller ikke den ivrigste kommentatoren inne på andres blogger, men dere skal vite at jeg er innom mange av dere. Noen ganger har man skrevet noe, så blir det noe krøll med pålogginga, så blir det borte, også gidder man ikke å skrive på nytt.

På tampen vil jeg bare komme med noen småtips som kan gjøre jula enda finere:


 Hva med litt hvit julepynt på finstolene til jul?? For ikke å snakke om å kle på barna de lekreste strømper som er akkurat passe store (og som passer perfekt til en akkurat passe stor (?) pysj...)
Og nei, julevasken er ikke tatt enda her i huset, som dere sikkert la merke til før dere så de andre objektene... :/

Kos dere så lenge! ;)

5 kommentarer:

 1. Strømpene var jo identiske - ikke verst bare det. her kjører vi mer Pippi-varianten.
  Ha ei fin jul!

  SvarSlett
 2. Innom for å ønske deg en goooood jul <3
  Her er vi så og si i mål (foruten alt jeg ikke rakk da....men det snakker vi ikke om ; )) ....
  I morgen har min kjære bursdag...snakk om god timing av svigermor....sånn rett oppi jula ja....veldig høvelig...så stresser man og vasker man til bursdagen ...og natt til lillejulaften er huset snudd på hau igjen grunnet stort familie og venne besøk....så var det påan igjen...Men jul blir det uansett;) Nytr dagene Olaug og kos deg med dine kjære!!
  Juleklem fra Tove

  SvarSlett
 3. Den ene datteren her i huset pyntet hele stua med en hel pakke truseinnlegg. Lekkert!

  SvarSlett
 4. Jeg koser meg sånn med bloggen din. Noen ganger må jeg bare dele den med mine venner på facebook:-)
  Ønsker deg og dine en riktig god jul:-)

  SvarSlett
 5. Haha :) Fant bloggen din gjennom Familieverden, og fikk mg en god latter en tirsdags morgen :) Takk for det ;) Det er godt og ha det svart på kvitt at ikke alle har det så utrolig ryddig som en fort kan få inntrykk av på diverse blogger! Og jeg ble nesten litt glad, fordi vi ikke har det mer rotete enn vi har det..hihi :) Det er nokk denne bloggen jeg må følge nå når vi sette i gang påbyggingsprosessen på huset vårt! Tipset om å ha hammeren ved siden av ovnen, feks, skal jeg ta med meg videre :P

  Ha ei fin romjul :)

  SvarSlett