torsdag 12. januar 2012

Sånn er livet

Det blir så som så med blogging for tida. Og når jeg tenker meg om så er det ALDELES ikke rart. Tenk for et PRESS husmødre går gjennom i hverdagen!
Det skal selvfølgelig jobbes på ekstern jobb. Men sånn hjemme, når man er HUSMOR, så er det presset setter inn. Stell av barn er nå en ting. De legger seg jo i 19-tida, så det er stille noen timer på kvelden, det er jo ikke det. Men så er det kjøret begynner. Når de har lagt seg...

Det skal drikkes te. Det skal ses på tv. Det skal leses blogger. Og alt dette skal skje, helst på en gang, mens man prøver å slite ut sofaen, slik at man kan få skaffe seg en ny om et par år. PHU! sier jeg bare.
Det er sånn at hvis man er så heldig at man kommer på at man har glemt å henge klærne som man vaska i går, så er det en lettelse å få lov til å reise seg.

Så dere skjønner, livet er ikke så lett alltid. Det er ikke så enkelt å få fred til å tenke og skrive i TILLEGG til alt dette. Men her kommet noen små glimt av livet vårt i det siste:


På julaften (ok, dette var på morningen, innrømmer at vi tjuvstarta...) passa vi godt på at barna hadde på seg beskyttelse når de åpna pakkene,
sånn i tilfelle det var farlige stoffer inni. Jeg tipper det er derfor vi lever enda...Vi bytta på å holde vakt ved vinduene. Julenissen har vist seg å være litt av en skummel kar.Over til nåtid. Jula er over, og diverse mager vokser. En av oss er SVÆRT opptatt av store mager for tida. (Nei, dette er ikke meg, GARANTERT!! Det er søstera mi...)
Da han i etterkant av dette lytta på magen,
sa faktisk HUN (for det er ei jente, sier han) "blupp, blupp."Jeg er bare NØDT til å ta dette bildet med, for jeg har overgått meg selv i dag! Jeg fant på at jeg kunne hekle en brikke av hampetau eller hva det nå heter. Gikk passe fort for en utålmodig sjel. Og det ble ikke så veldig stygt å se på heller. FORNØYD! ;)I dag kom pakken fra H&M. EI av oss var visst ikke så fornøyd med innholdet.
I kveld fant jeg deler av pakken i matsøpla!?!
I morgen blir det foredrag om forbruk!!Så var det den stakkars lille blomsten som hadde gjemt seg bak gardinene, i håp om å få overleve ei stund til, selv om jula var over. Vel... å dø klarte den jo helt på egenhånd.


HA EN FORTREFFELG KVELD!! :) 

5 kommentarer:

 1. Seriøst - har du hekla??
  Vi har fått to blomster i innflyttingsgave, og de har allerede daua....

  SvarSlett
 2. Ja, livet er slettes ikke en LEK!

  SvarSlett
 3. Hehe! Underholdende lesning! Takk!

  Kathrine

  SvarSlett
 4. Ja, det er et slit. Kjenner det selv jeg, i leggmuskla..blir litt sliten der av å måtte holde beina på bordet under kveldsslitet. ;-)

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett