torsdag 25. august 2011

Fargesjokk

Mens vi er inne på farger...
Glunten vår mangler joggebukser. Så da jeg bestilte noe fra H&M her om dagen, slang jeg like godt en bestilling på ei joggebukse til 145,- kroner. Det var bare det at de var litt utplukka på fargene, som vanlig...


Ja ja, tenkte jeg. Den grønne der er vel ikke så verst.
Da den kom i posten syntes jeg først den var ganske verst. Jeg hadde kanskje håpet at den skulle være litt mørkere grønn.
Men skitt au! Barn skal ha farger, tenkte jeg. Og sendte gutten i barnehagen med den grønneste grønne buksa...

Men hva skjedde??!
Da han ble henta i barnehagen hadde han ikke buksa på. Den lå i hylla, den.Og var langt fra ren (noe som jo ikke er særlig nytt hva barnehageklær angår), og langt fra hel. (En mulig årsak til at den var såpass billig?? Ikke beste kvalitet kanskje)
De hadde nemlig vært og plukka bringebær. Og tror dere ikke han så sitt snitt til å bli kvitt den skjærende grønne buksa!? Jeg ser han for meg: "Jeg henger bare rumpa på denne kvisten og aker fram... Sånn!"

Men er han riktig uheldig, så tar mamma seg tid til å sy litt, for en gangs skyld. Bevares! Splitter nye buksa!! Neste gang blir det GUL bukse. Gult er kult. 

6 kommentarer:

 1. Eh, jeg har ikke bukser, men minst to andre plagg i omtrent samme grønnfarge....Grønt er skjønt...eller noe.

  SvarSlett
 2. Jeg har grønn, irrgrønn, fløyelsbukse jeg! Når det gjelder joggebukser, hadde mine barn det bare om vinteren, under hellyhansenen.Om sommeren var det dongery. Årsaken var selvfølgelig at det alltid, alltid gikk hull på joggebuksa

  SvarSlett
 3. grønn er fint :) Morsomt innlegg forresten :)

  Jill mamma i eksil

  SvarSlett
 4. Hehe, kan tenke meg han strevde lenge for å finne riktig kvist til å få lagd DEN digre revna. :-D

  Herlig innlegg, som vanlig.

  Fredagsklem

  SvarSlett
 5. er du så sikker på at gult er kult?
  ok da.

  SvarSlett
 6. Kul grønn bukse! Hadde glidd rett inn på Kiwi. Og gult er kult! Irriterende når klær går i stykker med en gang. Jeg syr ikke, jeg kaster.

  SvarSlett