fredag 14. oktober 2011

Forstå det den som kan

Enkelte ting her i verden er det rett og slett ikke gitt at alle skal forstå. Som det unikumet av et menneske jeg er, er det faktisk ikke så mye jeg IKKE forstår (!?!). Men det ramler nå inn noe nå og da, skjønt det er ganske så skjelden...(?)
Men nå det dukka opp noe her om dagen som var totalt ubegripelig:

OBS! OBS! JEG ADVARER MOT STERKE BILDER! DETTE ER IKKE FOR MANNFOLK!!!!


Hva er greia med å ha gammeldags rosemønster på BIND???!!?
Altså... Her sliter man med å få nok penger til folk som virkelig trenger det, men å klekke ut, designe og lage rosemønster på bind, DET har vi liksom penger til!
Jeg skjønner jo at enkelte lar seg begeistre, at de blir overstadig glade av å se på dette mønsteret. Men ærlig talt!! Her er det noe som ikke henger helt på greip.

Vi kan jo også se på en annen ting innenfor samme sjanger, som jeg anser som like unyttig, men kanskje er LITT lettere å skjønne:


"Punk" faktisk! Hm. Bryr deres unger seg mye om hvilket mønster som er på bleia? Eller bokstavelig talt driter de i det? Det gjør mine. Og DET skjønner jeg meg på.

12 kommentarer:

 1. Er du på bleie-kjøret igjen nå, ha ha. En rose i skrittet høres jo behagelig ut..

  SvarSlett
 2. Den tanken har slått meg og når eg såg rosemalingsmønsteret for første gang. Og så tenkte eg: er det meininga at eg skal bli gla no og tenke at det ikkje gjer noko at tante rød er på besøk!!!! Morsome betraktninga ;)

  SvarSlett
 3. Mi driter også i bleiemotivet. Ja, hun TISSER faktisk i det også. Eller hvordan det blir. Bleiene kunne vært ensfarget hvite. She doesn't care. At all.
  En bleie er et bleie. Et nødvendig onde. I alle fall veldig kjekt å ha på. For de som ikke greier å kontrollere. Så det så :)

  SvarSlett
 4. Hahaha! Det samme tenkte eg når eg såg det bindet, tenkte også at dette må det bloggast om!

  SvarSlett
 5. HA ha, det rosemønsteret har jeg faktisk ikke lagt merke til. Knapt dekoren på bleiene. Couldn`t care less...

  SvarSlett
 6. Det e utrulig ka dem finn på alt sammen!

  SvarSlett
 7. Akkurat det der har jeg tenkt på også. Hva er POENGET med den dekoren, liksom. :-) Min sønn driter i det i all fall. men jeg må si at de rosene tar jeg på blodig alvor... :-D

  SvarSlett
 8. vart tipsa om denne bloggen og det er krydder i kvardagen, har lagt deg på mi bloggliste! binda med rosemønster kan du lage juleenglar av!

  SvarSlett
 9. Hørte på radioen her om dagen... ungdommenes seksualopplysning "Juntafil" på NRK petre.. Der var det ei jente som skrev inn og lurte på om ho var normal... ho hadde nemlig fått mensen, men at det måtte være noko gale, for på ALLE reklamer om bind og tamponger ho hadde sett var væsken blå... var ho normal då som hadde rød??....

  Ikkje veit eg om dette berre var tull.. men stakkars folk om all opplysning de får kommer via reklamen!!!

  SvarSlett
 10. Må si jeg følte meg truffet her, da jeg åpnet libresse-tampongpakken er det først bilder av byer og tigre og sånt, og så når man åpner den videre så er det MØNSTER på tampongpapiret... og ikke nokk med det "TWIST" for å åpne, jeg glemte at jeg hadde mensen de 5 sekundene det tok. *midt i målgruppen*

  SvarSlett
 11. Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
  (1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.

  SvarSlett