fredag 7. oktober 2011

Høsten- ei rolig tid?

Ja, nå tipper jeg det er mange fortvilte sjeler der ute, som ikke gjør annet enn å gå rundt og trø, og håper inderlig at det kommer et innlegg fra denne kanten snart. Nå er fortvilelsens tid ute, og det er bare å slappe av, her kommer det endelig noen velvalgte ord...

Det er høst. Og det merkes. Det er ikke bare det at det blir mørkt og at naturen går sin gang. Det er vel mer det at alt skal skje på samme tid. Helst samme uke, samme dag, samme tidspunkt. Det har gått såpass lang tid siden jobbstart etter sommerferien at det plutselig er på tide at det skjer noe. NÅ! For alle. Møter. Prosjekter. Foreldresamtaler. Bursdager. Reiser.

Så da skjønner dere selv. Det er ikke det at jeg har slutta å blogge, jeg er bare "tatt" av høsten.

Vi har bl.a. vært og reist. Det var hyggelig. Og givende. Endelig fikk vi svidd av litt penger!!
At vi bor landlig til, med flere timers kjøretur til nærmeste kjøpesenter, har vi smertelig fått bevist nå.
Etter år og måneder med minimalt med shopping, og lapping på gammelt og arving til barna, bestemte vi oss for å virkelig "rive i han" og trø til med litt shopping mens vi var sørpå.
Mannen var først ut (var jeg ikke generøs?). En kveld med hele 11/2 time for seg selv på Strømmen storsenter, det var så vel fortjent, og jeg så på han at han var i lykkerus (?)... (Han var vel egentlig beordra, etter måneder med klaging over at han ikke har bukser.)

Jeg hadde vel regna med at han kom hjem med èn, maks to poser, og ikke hadde funnet så mye brukbart. Men da han kom tilbake var han storfornøyd (kanskje mest fordi han hadde fått gå i fred for kona?), og kunne skryte på seg hele TRE poser!! OWÆO!
Men "har du, ka tar du", da han begynte å pakke ut, så kom det fram TO POSER TIL! Jeg må si jeg ble målløs. Og hva dro han fram? Det ene plagget etter det andre, så til og med jeg ble fornøyd.

Men alle uvante bevegelser tar på en kropp som til vanlig aller nødigst tar turen innom lokalbutikken på 50 kvadrat: Han hadde faktisk pådratt seg "shoppers knee". Altså hadde han på ett eller annet tidspunkt på senteret sett noe utrolig bra (diamanter til kona? (tvilsomt), blomster (også tvilsomt)), bråsnudd, og pådratt seg selv en skrekkelig kneskade. Jeg ser han for meg, og konkluderer bare med at her trengs det trening!!

Dagen etter var det min tur. Jippi!! DET var en etterlengta tur det! Men hva tror dere skjedde? Joda, når jeg kom hjem så hadde jeg fått vondt i skuldra! Shoppers shoulder... Er det mulig... Totalt ute av trening...

Så det var utrolig godt å komme hjem igjen, og heller bruke tida til  møtevirksomhet, det er tross alt noe vi har mer trening i.

Ha ei rigtig god helg!! ;)

9 kommentarer:

 1. Ha ha ha, shopping er ingen spøk. Om du er glad i folk så kan du besøke samme kjøpesenter siste lørdag før julaften...!

  SvarSlett
 2. Hærlig ;)
  Nyt helga uten møta og div.
  Klæm Tove

  SvarSlett
 3. hoho, men hvor er Strømstad?

  hohoho.

  SvarSlett
 4. Hoho, god bedring! :) Og god helg! :)

  SvarSlett
 5. Så fint at du er tilbake, i godt driv! Mannen min nekter å handle andre steder enn i Houston, der er han ca to ganger i året, og kommer tilbake med de rareste ting. Så må jeg kle han opp her hjemme, når jeg greier å true ham med meg. Det har ikke skjedd ennå i år. Shoppers shoulder and knee har jeg aldri hørt om! Interessant

  SvarSlett
 6. Har bare sittet og venta og venta... ;) Flinke sjåppere dere er!
  Ha en kjempefin helg

  SvarSlett
 7. Du tror du fleiper du, når du sier vi er fortvila; du skulle bare vite! Jeg har sett etter deg hver dag; artigste bloggen i verden!
  Men jeg har ikke ventet forgjeves; shopper's knee - den skal jeg legge meg bak øret!
  Ha en god helg!

  SvarSlett
 8. Har savnet deg her ja. :-) Tulle ikke! :-)

  Og jeg er jammen glad jeg ikke driver med sånn risikosport som shopping!

  SvarSlett
 9. Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
  (1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.

  SvarSlett