tirsdag 1. november 2011

Jobb-fjas

Når vet man at man er kommet på riktig hylle, sånn jobb-messig?
Jo, når hovedtema i matpausen går på noe så samfunnsnyttig som strømpebukser og longser, og man, sammen med de andre, holder på å le seg skakk. Av strømpebukser og longser...!!Diskusjonen går på om når det heter longs og når det heter strømpebukse, og om hva stillongs er, og om det skrives stilongs, stillongs eller stihllongs. Neida, Stihl er ikke longs, det er motorsag!!
Og hva når man har en longs uten føtter og syr på sokker, da blir det vel ei strømpebukse?
Og hvor langt opp skal en longs gå? Oppfor rompa, vel!!

Såe... Jeg har iallefall kommet på rett plass... ;)

10 kommentarer:

 1. Hehe..hørtes ut som en topp arbeidsplass.
  Men si meg, er det i overkant mange damer der du jobber?

  SvarSlett
 2. hehe :) bukser med sokker er stømpebukser, bukser uten er stillongs, eller langt undertøy om man vil.. ;)

  SvarSlett
 3. Er nok mange damer der, ja. Og vi lærere henger oss opp i ord...

  SvarSlett
 4. hos oss er det meste jeg som prater, så jeg ikke får spist opp maten min en gang, de andre slipper nesten ikke til

  SvarSlett
 5. Skal vi se...Det var vel tre mannfolk og...syv kvinnfolk, sånn ca. ;) Så ja, vi var vel i overkant flest damer. (Jobber ikke i barnehage mer da...)

  SvarSlett
 6. Høres ut som en artig diskusjon, elsker sånne drodlinger. Stillongs er så vidt jeg veit egentlig et varemerke fra Devold. Ah, for enn kunnskap *klapper meg selv på hodet*.

  SvarSlett
 7. Fant deg via Frk Virrum og lese kommentarene om Trude innlegget. OMG...hehe..er det mulig? Voksne folk altså! Skjønner ikke humor og ironi...men som en kommentar sier. Hadde de lest bloggen din og ikke bare dette innlegget, så hadde de kanskje skjønt mer ;)

  Hærlig, sier jeg ;)
  Go girl!!

  SvarSlett
 8. Et tema som er akkurat nerdete nok for meg...

  Altså:
  strengt tatt heter vel alle strømpeløse strømpebukser "longs". "Stillongs" er et merkenavn som har eksistert siden 50-tallet, som bl.a produserer longs (men også trøyer mm) og som har blitt så innarbeidet, at det nå brukes mer eller mindre synonymt med "longs".

  Andre produsenter kaller følgelig ikke sine longs for "stilongs". Du kan gå på f.eks janus.no og sjekke selv. Janus selger longs, ikke stillongs.

  SvarSlett
 9. Haha. Dette er jo også et tema - godt som noe! Og ja, definisjoner kan diskuteres i det lengste..... Uansett hva det heter: Det er rart med dette været; det blir liksom aldri stillongsvær i år!!

  SvarSlett