mandag 19. desember 2011

Dått vom

Det er mange ting man plukker opp fra internett og andre blogger som er superviktig å ta med seg videre i livet.
Sånn som å ta bilde av ei nettside, for eksempel. For å vise hva man egentlig driver dagene med. (Her har jeg (atter en gang) lært noe av Pia i Pias verden. )

Men det jeg egentlig vil fram til er: Er det flere av dere som nesten alltid skriver .VOM i stedet for .COM?
Eller er det bare meg? Det er omtrent hver gang jeg logger inn på Facebook. Eller Hotmail. Eller noe annet som har dått com etter seg. Dått vom. Så nå lurer jeg på om det ikke bare kan hete det da? Hvorfor Com for alt i verden??! Når det er så myyye lettere å skrive Vom!?

Eller er det et tegn jeg bør ta til meg? Sånn som at: "Du har ei vom!" "Hva har du tenkt å putte i vomma di nå da?" "På tide å trimme vomma?"

Også er det en ting til jeg lurer fælt på: Hvorfor kalles . dått?? For det første så er det jo skrekkelig fristende å tenke koffert for de som er sånn belasta. Og for det andre så er det jo egentlig et ganske negativt ord. "Din dått!!" Det er ikke særlig positivt.

Vel, det var kveldens kjempeviktige refleksjonsstund.

Ha ei god natt.vom...eller.com...eller bare dått om du vil! :)

4 kommentarer:

 1. Hehe... Eller når du skal sende epost og skriver vom istedet for com... ;)

  SvarSlett
 2. Eh, nei, har aldri til dags dato skrevet vom i stedet for com.....men dått heter det vel fordi "punktum" er for langt. Men vi kan vel begynne å kalle det "prikk"? Eller er det litt for nære et annet ord, for sånne som er belasta med kofferttenking?

  SvarSlett
 3. Bra at jeg kan lære bort supernyttige ting! Og nei, jeg skriver faktisk ikke vom. Men har andre kombinasjoner jeg ofte trøbler med.

  SvarSlett
 4. Jeg er fæl til å skrive vom. Litt fingerforflytting i gjerningsøyeblikket, og "dot" der har du vom i steden forn com. :-D

  SvarSlett