fredag 2. desember 2011

(H)jul(e)tips

---> Ikke putt slikkepotten inn i hjulvispene for å få av overflødig lefsesmurning... Mens den står på stativet og går...

Jeg ble så forfjamsa av resultatet at jeg helt glemta å ta bilde.
Men det er like greit. (Folk har rett og slett bare godt av å bruke fantasien og skape sine egne bilder. Det er nok visualisering i verden fra før.)

Jeg kan jo si så mye som at jeg ble rimelig overraska (ja, av og til tenker man ikke så mye før man handler, det er fordi da blir livet mest spennende...) da det sa "swopp!!" Og det ble et skrekkelig bråk. Miksmasteren protesterte høylytt og ble mildt sagt illsint.
Den hoppa og snurra rundt på kjøkkenbenken i raseri, før jeg etter noen runder med basketak fikk fatt i av-knappen. Da ble det stille. Phu. Og heldigvis var noe av smurninga i bollen fortsatt.

Men jeg må si det er litt ekkelt å ha fått et forhold til miksmasteren som et levende, hissig vesen. Neste gang skal jeg prøve med noe annet, for eksempel en gaffel. Kanskje den liker det bedre enn en slapp slippepott..?

God helg!! ;)

7 kommentarer:

 1. For en kjempeide med gaffel, gleder meg til å høre hvordan det går :) Kanskje slikkepotten ga mikseren sjel, skal tru hva en gaffel vil føre til da? Kanskje den blir en mann? ;)

  SvarSlett
 2. Hehehehe hehehehe! Takk for en god latter på lørdagskvelden. :-D

  SvarSlett
 3. Det gjør ikke det. Jeg har prød med skje(i). Fytti å keenwooden bråka og hoppa. Smalt godt gjorde det også.

  SvarSlett
 4. Hahahaha, kjenner mæ godt igjen i den beskrivelsen:) Ble så forfjamsa at æ ikke visste ka æ sku gjøre, og det var deig over hele kjøkkenet. Takk for en god latter:)

  SvarSlett
 5. Åååå, takk for all den deilige latteren du gir meg! Og dette må nesten være min tvillingsjel i aksjon, min nybakte mann kaller meg ofte bare for ´klumsa´. Joda.

  SvarSlett
 6. Åååå, takk for all den deilige latteren du gir meg! Og dette må nesten være min tvillingsjel i aksjon, min nybakte mann kaller meg ofte bare for ´klumsa´. Joda.

  SvarSlett
 7. For en vanvittig herlig blogg, jeg oppdagen den først nå - og her ble jeg sittende. Det blir nok ikke siste gang jeg besøker deg. Men nå bør jeg le meg ferdig av dette innlegget og begynne med noe fornuftig:)

  Forresten - bare bildet i headingen gir meg gode følelser etter å ha tilbringt nesten alle mine barndoms somre i Lyngen:)

  SvarSlett