onsdag 27. oktober 2010

Bloggverdenen...

Hihi, det er så mye her i verden man ikke vet. Jeg ante jo ikke hvordan det var i denne bloggverdenen! Man får liksom nye "venner", og kan sitte rompa gul og blå, og man kan stirre i skjermen så øynene svir og renner, men like gøy er det! Jeg fikk til og med en award i dag!! Men finner den ikke. :D Fikk bare vite det her en plass. Husker ikke hvor. :D

Kom til å tenke på hvordan det er med oss når vi er gamle og sitter på sykehjem....? "Wienerbrødenedene var litttt harde i dag, eller, vardet wienerbrød vi fikk, kanskje var det nappoleonskakkke? Jeg husker ikke. men kaffen var god. Det var hun der lyse koseelige sm hadde kokkt den og da er den alltidgod--- Strikker genser til barnebarnet mittmen det er ikke så lett med sånne krrokete, gamle fingre.." osv. Også har vi sikkert over 2000 venner på facebook, eller mer. Ingen gåing på oss, bare sitting forran pc'n. Rompa har utviklet ekstra tykt skinn etter all sittinga, så det går så fint.

Nei! Kveldens tips: ut å røre på seg også!! I morra...

God natt!! :)

11 kommentarer:

 1. Æ ante ikke at du hadd byint å blogge, før heilt tilfeldigvis i dag:) Korr sinnsjukt morsomt å lese:) Glede mæ iallefall til fortsettelsen, når dokk ska inn i nytt hus:))
  Arti at du har så mange fornøyde læsera:))

  God natt:-)

  SvarSlett
 2. Vi kommer til å ha mini-PC-er inkorporert i de motoriserte rullatorene våre, så kan vi blogge og chatte mens vi triller rundt i gangene på sykehjemmet på leiting etter romdøra vår :oD))))

  SvarSlett
 3. Knallbra blogg. Fast leser når du blogger.

  SvarSlett
 4. Ordet går fort om noen oppdager noe bra, vet du! Jeg ble obs på bloggen din via Hagegalforumet og Alt Godt-bloggen. Du åkte rett inn på favorittlista mi også. Fornøyelig!

  SvarSlett
 5. Ja, gamlehjemmet blir stas, mistenker at vi vil gå (sitte) med konstant trykksår der bak. ☺ Nå har jeg endelig fått lagt meg til som følger. Bare feilmeldinger i går kveld, men vips var det i orden. ☺

  SvarSlett
 6. Å - for en utrolig herlig blogg! Jeg har kost meg nedover her - helt herlig!!! Takk for en god latter på morgenkvisten:)
  K

  SvarSlett
 7. Hei

  Jeg ser synet når vi havner på gamlehjem, det jeg er litt usikker på er om pleierne kommer til å hjelpe oss når vi står "fast"..

  Artig blogg du har :oD

  monica

  SvarSlett
 8. Hihihi...Morsom start på dagen
  nyt den
  Klem Tove

  SvarSlett
 9. Ho ho ho ! Det er jo god trening (for magen, om enn ikke rompe da) bare å lese litt på bloggen din Olaug;-). Jeg blir faktisk mer inspirert her enn i jåleblogglandia. Jeg vurderte lenge å skrive på svensk for å "kose opp" bloggen min. Alt ar ju så alldeles mysigt og travligt dar bårta...(Hva gjør man ikke for litt glam i kvardagen når man rugger rund 35 kg større og venter på at livet skal bli fyllt av gulp og bleier...), men det er jo mye artigere å si det som det er-vi lever jo i husene våre... Takk for besøk på eikerota! So long cheriooo

  SvarSlett
 10. Hei.
  Fornøyelig blogg!
  Det hadde blitt kjedelig i bloggeland hvis det bare var plass til hvite stuer med engledryss..
  Nå er jeg veldig glad i engler og stæsj selv , men jeg er enda mer glad i en god latter og det fikk jeg her !
  Takk for at du er med å skape balanse i blogglandia ;)

  SvarSlett
 11. Takk for en fantastisk fin blogg. Ble oppmerksom på denne via Foreldreportalen. Og måtte dele den med minekollegaer på jobb. Du fikk gitt oss en fantastisk god latter, og et godet avbrekk fra jobben.
  Takk skal du ha, og fortsett med bloggen.

  SvarSlett