onsdag 20. oktober 2010

Følger anmodningene...

Etter flere anmodninger på facebook om å opprette en blogg etter at jeg la inn bilder fra "Rønsens lure interiørtips", kaster jeg meg ut i bloggverdenen med øynene halvt igjen i redsel for å gjøre noe feil... Bruksanvisningene står jo på engelsk!! Jeg er av den typen som godt bare kan gjette hva ordet jeg ikke forstår betyr, også betyr det kanskje slett ikke det jeg mente det passet til å bety. Kommer noen bort til meg og spør noe på engelsk blir jeg stiv, tenker at jeg må tenke fort hva jeg skal svare, men ordene på engelsk kommer ikke fort. De kommer saaakte, og ofte ender det med at jeg sier: Sorry, I'm not good in english... Joda, jeg vet det. Bør reise utenlands så jeg får brukt språket. Men jeg reiser jo aldri alene, og de jeg har med var jo så flinke, så jeg lot de like godt prate i vei.
Men uansett; jeg er fornøyd med at jeg i det hele tatt tør å opprette denne bloggen. Så gjenstår det jo bare å se om jeg klarer å oppdatere den...

3 kommentarer:

 1. Utrolig stilig blogg. Velkjent - eller gjenkjennende kanskje..Keep up the good work!

  SvarSlett
 2. Jævlig bra blogg hehe kan ikkje si noe anna, blei i sikkelig godt humør av det her :-)

  SvarSlett
 3. Nå har jeg ledd meg fra fremsiden og hit. Dette er helt klart min nye favoritt interiørblogg.

  Spesielt godt liker jeg beskrivelsen av kontrasten mellom store lysestaker og små lys. Den måtte deles med til og med min mor. Dette er topp. Tar du imot bidrag?

  SvarSlett