tirsdag 26. oktober 2010

Flink gutt!!

Gutten vår har skjønt det! Det er viktig å lagre mat rundt omkring, det kan faktisk komme dårlige tider her i Norge også!

I dag fant jeg en klementinbåt bak den ene sofaputa.
Viktig å lære barna at man må spise opp alt, det var nok nettopp dette
han hadde tenkt, bare ikke enda...

Riktignok litt utsugd, men tenk hvor klissete det ville blitt om all safta var i
da han klistra den der... Ikke dumt, ikke dumt...

20 kommentarer:

 1. Den som sparer, den har. Dette er jo et kjent og kjært ordtak. Du må bare være stolt over at gutten din har skjønt det!

  SvarSlett
 2. Ja, det er veldig bra at han har snappa det opp!! ;) Men greit om han ikke gjemmer mat overalt, det kan jo komme til å lukte etterhvert...

  SvarSlett
 3. Oioi, hadde jeg bare hatt sofaputer..

  Legger meg til som følger jeg, gode tips for oss som følger den siste moten! Ha en god kveld videre!

  M

  SvarSlett
 4. Flinke gutten!!! Stolt tante :)

  SvarSlett
 5. Dette er jo i god sjuskelineånd..

  SvarSlett
 6. Næmmen, en godt oppdratt gutt dette kanskje???;). Her har jeg funnet alt fra halvspiste pølser med brød til brødskiver bak en blomsterpotte i vinduskarmen.. Det er kanskje noe som hører generasjonen til..? Hehe.La meg til som følger jeg, da jeg føler jeg bør gjøre det;).

  Ha en fin dag;)

  SvarSlett
 7. Heisann! For en fabelaktig artig blogg du har!!! Ler så godt at det remjer i keisersnittet (har nettop fått tvillinger+ 2 fra før!!)
  Jeg får jo nesten lyst til å starte et nytt og ærligere bloggliv når jeg ser dette her. Har snart gitt opp kampen for å pynte på tilværelsen min som jeg fremstiller så rosemalt som mulig. Min filosofi så langt har vært at jeg lurer meg selv til å tro på idyllen så lenge det kun er den jeg fokuserer på;-).. Men, men, kanskje jeg har flytta for langt sørpå!Følger deg fra nå av med latterbrølende begeistring!

  SvarSlett
 8. Hihi, for en artig blogg:) Jeg har nettopp begynt å blogge selv, ser jo alle de flotte interiørbloggene, men jeg får aldri til å få det slik hjemme selv. (Men skjønner jo at man kun trenger ta bilder av visse elementer, og ikke vise resten av rotet). Må følge deg videre!

  SvarSlett
 9. Ha ha, herlig blogg du har! Godt med et motstykke til det som kalles "bloggifisering" av hjem. :-)

  SvarSlett
 10. Utrolig koselig at dere vil følge meg!! :) Ydmyk takk fra en enkel blogger som er helt fersk og har mye å finne ut av i denne "verdenen"...

  SvarSlett
 11. Mangler en "liker" knapp her! :D
  Mange av tipsene må taes i bruk i vår bittelille hus med tre små apekatter (eventuelt gubbe og to barn:)

  SvarSlett
 12. Guri malla som jeg elsker bloggen din :-D

  SvarSlett
 13. Tusen hjertlig takk! Dette var virkelig det jeg trengte! Behovet for tipsene dine er ikke så stort, da min egen familie ser ut til å være et uutømmelig oppkomme at egne kreative ideer til lagringplasser, pynting og andre interiørmessige krumspring!... Men at det faktisk finnes andre som kjører samme stil som i heimen her var utrolig godt å oppleve. - Og som til og med skriver så godt om det! Kjempemessig! Kjenner at humøret stiger, og det faktisk skal bli litt spennende å gå på oppdagelsesferd i huset for å se hva dagen i dag har bragt oss av matrester, flekker og andre kunstverk etter to småfrøkner som har hatt barnehagefri:)

  SvarSlett
 14. Kjekt å spare litt til magrere tider...Begynner å angre på at vi kjøpte sofa med faste puter, bare smuler som kan spares i sømmene der..

  SvarSlett
 15. Fantastisk blogg :-)
  Tusen tusen takk!!!
  Godt å sjå at det fins fleire av meg "der ute"

  Ærlighet varer lengst!

  Vil ikkje anbefala deg å gå inn på min blogg.
  En dårlig holdt "interiørblogg" for tiden.........

  SvarSlett
 16. You make my day. På min side finner du en award til deg fordi du er den mest ujålete realitybloggeren jeg har vært bore i. fornøyelig rett og slett.
  jeg følger fra nå!!

  SvarSlett
 17. Fantastisk blogg! La meg til som følger med en gang! -og har tipsa de som e innom min blogg om din blogg ;)
  -synnøve-

  SvarSlett
 18. Har akkurat oppdaget bloggen din og nå måtte jeg bare få slenge inn en oppmuntrende kommentar. :) Det er helt hinsides herlig lesning! Stå på! :)

  SvarSlett