fredag 13. mai 2011

Måtte bare prøve...

Jeg er vikar på en skole. Underviser i bl.a. samfunnsfag. Greit og ganske morsomt å lese seg til. I dag leste jeg om blogging. Det sto noe sånnt som at noen blogger er useriøse og at man ikke helt kan stole på innholdet i dem. Hørt sånnt tull!? (Jeg følte meg vel kanskje litt truffet...) Men nå kommer et visdomord, helt seriøst:

DEN SOM KUN TAR SPØK FOR SPØK
OG ALVOR KUN ALVORLIG
HAN OG HUN HAR FAKTISK FATTET
BEGGE DELER DÅRLIG

 Piet Hein (tror jeg...)     
            
Så det så. Og her kommer noe enda mer seiøst:


Muffinsform av det hardere slaget er bare tull! "Muffinskake" er da like godt. Men kanskje ikke like fint?
Det er jo bare det at det er jo så kjedelig med samme fasongen på alle, sånn som man får av sånn form med huller i. Disse kan man tegne ansikter på, som passer til fasongen. 

(Det er kanskje informasjon som dette de som skrev den samfunnsfagboka sikter til? Men da kan de bare ha det så godt, hvis de ikke tar dette seriøst!)

GO` HELG! :) 

7 kommentarer:

 1. Jeg lurte fælt på hva dette bildet i bloggrollen forestilte....ser jo nå at det er akkurat sånne muffins jeg baker, så det burde jeg ha gjenkjent. He en fin bloggheg, nå ser det ut som Bloggers store problemer er løst.

  SvarSlett
 2. Mange interiørtips. Noen vil kanskje mene at man burde ryddet litt, men samtidig gir bildene et realistisk inntrykk av hvordan rommene KAN se ut.
  http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=28480659

  SvarSlett
 3. Ingen pels på disse! *hihi*

  SvarSlett
 4. Haha! Til du anomyne som linker til huset på Finn.no i Kuto. :D Morsomt. Går det an? Kanskje det er så lett å få solgt hus der at de ikke trenger å rydde og pynte. Realistisk iallefall, ja!

  Nei Karianne, disse var rykende ferske. ;)
  Godt at vi er på samme lag når det gjelder muffinser, Elisabeth! Men i dag prøvde jeg form og de ble så fine at jeg ikke kunne legge dem ut her på bloggen.

  SvarSlett
 5. hærlige muffins :-) Ser lik ut de muffins jeg av og til baker. Men hva gjør vel det, de ligger jo aldri lenge på fatet uansett!

  SvarSlett
 6. Mine muffinser blir ofte seende ut sånn de også. Irriterende nok så blir de sambo lager alltid helt perfekte. :hmpf:
  Godt å se at en ikke er alene i verden. ;)

  SvarSlett
 7. Toppers muffin du lager, her i huset e æ den ukronede dronninga på Edvard Munch varianten! Første gang æ laga "Skrik" motiv på mine ble dem ikkje spist for alle skulle ha med hjem og vise familien..(Kompliment?)No har æ funnet ut at spøkelser også passer den forma.. Va innom bloggen din for leeenge siden, så ble den borte, så no hiv æ mæ med som følger, må jo flire litt i hverdagen!

  SvarSlett