søndag 4. mars 2012

Helgereferat

Min mann ønsker seg traktor til bursdagen... (Hvis jeg ikke er helt på jordet med min kunsttolking.)
Han er så søt. Later som at han maler til guttungen, så legger han den diskret på bordet i håp om at kona ser den, tolker den, og bestiller en traktor.
(Ok, nå vet jeg egentlig at jeg er overfører litt strategiske takter over på en uskyldig, som mest sannsynlig ikke har tenkt sånn noen gang. Menn tenker ikke sånn. Det er bare å innrømme at det er noe bare kvinner gjør. Sånn gjevnt over i allefall. Legge et blad med bilde av DEN diamantringen foran mannens middags-tallerken, og forventer at han skal ta hintet, og så blir vi så til de grader skuffa når det viser seg at gaven inneholder noe totalt annet enn en diamantring.)

Ellers har helga gått med på å få svar på enkelte andre ting også. Vesla er like tålmodig som sin mor hvis det er noe hun ikke får til. Her skulle dere sett ansiktet, men jeg tenker å være litt snill med den stakkars jenta som ble tvunget til å gå på ski på nærmeste fjelltopp i en alder av 2 år. (Såpass må da en toåring klare.) Og det er klart, det hjelper jo å bli sint som en lemmen. Da blir du løfta opp nesten før du faller, for de skrika der kan man ødelegge hørselen på faktisk.

Ellers er det feber i huset. Det er heldigvis guttungen som har den. Da er det bedagelig ligging i sofaen og han er så søt og føyelig og stakkarslig at han står i fare for å bli oppspist.

Ha ei god uke alle sammen!! :)


7 kommentarer:

 1. Min kjennskap til traktorer er begrensa, men om mannen mente at dette skulle være et illustrert bursdagsønske så hadde han i det minste inkludert merket på doningen. For det er visst ikke likegyldig. Eller er det bare John Deere som har grønne traktorer ja, det er det kanskje. ok, det ER et hint. Kjøp traktor.

  God bedring til den febervarme.

  SvarSlett
 2. Det finst mange grøne traktorar(Fendt, Deutz, Valtra, Claas), men berre John Deere har akkurat den kuløren og gule felgar.

  SvarSlett
  Svar
  1. Elisabeth og Kristin, der er bare John Deere som er godt nok her i huset, og det vet han at jeg vet, så det var ingen vits å bruke tid på å male et merke på. ;)

   Slett
 3. Æ trur menn også hinte ganske kraftig avogtil. Hvis du kjøpe traktor til han/ lar han kjøpe traktor- tenk kor mange gang du kan bruke det når du skal på shopping!! "jaja, han fikk jo traktor, da kan jo æ.." :) Pluss at du får gevinst i en blid mann (og ikke minst sønn, for kossn unge e det ikke som drømme om å ha en far med traktor). Og det blir gøy for han å gjøre sånne ting som du vil ha gjort rundt huset som å hente gjødsel til blomsterbed, hente en fin vedstubbe til pynt, Osv. God sirkel å kjøpe traktor!

  Kanskje Olav kan ønske sæ en post- ting fra storbyen som god bedring fra tante? KLEM

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja, mange fordela med å kjøpe traktor, ser den. Bare EN ulempe: DYRT! :/ Olav ønske absolutt post fra storbyen. Og Tonje, ellers blir det baluba kan du tru. ;)

   Slett
 4. Ja, kjøp nå en traktor, herregud, ikke vær så kjip.
  Og god bedring!

  SvarSlett
  Svar
  1. INGEN problem, Pia! Du har vel spandert en på din kar du? ;P Det er nå det minste de kan forlange.

   Slett