mandag 12. mars 2012

Meteoritt

Æsj!!!

At det skulle begynne å snø nå!! I dag, som Knut Jørgen Røed Ødegaard oppfordra oss til å gå ut og leite etter meteoritter...

Ja, ja. Så har vi iallefall noe å gjøre til våren. Vi som er ferdige (Nesten iallefall. Eller på vei til å bli... På tur å begynne kanskje...) med hagen og alt, har jo god tid til det. Og når vi finner en, og lurer på om det er en meteoritt, så kan vi jo be Knut Jørgen hit på besøk for å se om det er det. Og er det ikke det, så kan han iallefall få en kopp kaffe, og så er det mulig at vi får en entusiastisk leksjon om verdensrommet på kjøpet.  

Han får nok å gjøre fremover tenker jeg... Når folk følger hans oppfordring og stormer til telefonen for å fortelle at de kanskje har funne en meteoritt eller ti. For ikke å snakke om alle som kommer til å få en i hodet. Jeg skal begynne å gå med hjelm.

"I Norge er det registrert bare 14 meteorittfunn siden 1848, siste gang i Moss i 2006. Steinen vekker allerede enorm interesse og kan være mye verdt." skriver Dagbladet i dag.
"Bare" 14!? Hallo! Det er jo sånn at man like godt kan gå å lete etter meteoritter som å spille lotto, hvis det stemmer at de er så mye verdt.

Åh, som jeg lengter etter vår!

2 kommentarer:

  1. Det er vel antakelig mer vellykket å lete etter leirfivel (leirkall, hestehov, tussilago farfara), enn meteoritter, når våren etter hvert kommer

    SvarSlett
    Svar
    1. Neida! Ikke så pessimistisk her nå, Lise! ;P

      Slett