lørdag 25. juni 2011

Blad til ispirasjon

Hold dere fast. Kåfjordolga abonnerer faktisk på Rom 123! Det ser kanskje ikke ut som jeg lar meg inspirere ut fra bildene på bloggen. Men jeg må innrømme at jeg gleder meg til det kommer nytt blad i postkassa, og jeg lar meg inspirere. Om ikke i stor skala, så iallefall litt.

Denne gangen så var det flere ting som var til stor inspirasjon for meg og søstera mi, som også måtte ta en titt. Her er noen eksempler:

Denne idèen skal vi ta til oss, å gjøre noe med. Søstera mi fant ut at hun skulle ta ei måse og henge over senga til seg og sin kjære. Ja, det er jo nok av dem her til lands. Jeg tror jeg går for ei ørn, den er passe stor og majestetisk, passe oss liksom. Vi er enige om at det nok blir populær pynt på soverommene, at mennene våre blir storfornøyde!


Her har vi jo det vi trenger! Ikke nok med at det er ei klokke (som vi jo trenger i seg selv), men her kan vi også la ungene få smake litt på den, og sette sitt preg også her, som så mange andre plasser (nevner bare nydelige tegninger på vegger, bord o.l.). Spørs om de klarer å spise seg inn så det ligner en sommerfugl, men jeg blir ikke overraska om de klarer det altså. Middag spart den dagen i tillegg.Dette tipset er jo bare helt utrolig!! Ikke nok med at man skal ha julegaver og bursdagsgaver, bryllupsdagsgaver, reisegaver og "født-unge-gaver", nå skal man også få gave for å ta bussen!
Bare så synd vi ikke har mulighet her vi bor. Ikke hver dag til alle døgnets tider, sånn at det passer med jobben iallefall. Men man kan jo videreføre det til "daglig-hensynsfull-sjåfør-gave".
Det skal nok vanke mange gaver på meg i år ja. (?) ;)

5 kommentarer:

 1. Jeg leser også det samme bladet og det er absolutt ikke alt som er "fint" som jeg ville hatt i hus nei....
  Arti blogg du har, lo så jeg grein av innlegget med K.O.R på sofan. :-)) Gjenkjennelig!

  SvarSlett
 2. Takk for det, Monica! :) Artig at man kan glede andre.
  Det er utrolig hva de kan presentere i blader, også får de oss til å tro at det er kult.

  SvarSlett
 3. abonnerer selv, og har allerede satt i verk flere av de ideene du beskriver her.

  SvarSlett
 4. Synes jeg ser sausenebb og vipp-bøtte.... Skulle tatt seg ut om jeg satt på bussen med kaffen i et sausenebb. Fysj a meg så mye søl det hadde blitt!

  SvarSlett
 5. Hi, hi.. æ får ta bilde av den daue måsen med utspente vinger som æ har spikra på bodveggen mot åpent lende for å skremme vekk de andre artsfrendene.. Montro om æ kommer i interiørblad da? Uansett virker det knepet, har det stille og fredelig UTEN hyl og skrik fra de der jæ..ene!

  SvarSlett