fredag 2. september 2011

Jeg fant, jeg fant!!

... meg selv. Liggende på et badegulv. Lufta var stort sett gått ut av meg. Sliten etter å ha blitt gnikket i hår og hengt oppunder et tak (det hadde igrunn vært deilig og litt av en opplevelse (iallefall hvis det var et mykt hår)), slått, sparket og kløpet (vel, det var kanskje litt dramatisk), og flekkete av skitne barnehender (akkurat sånn det er til daglig). Kunne sammenlignes med en rosin eller en svisker. Men det har jeg liksom ikke heeelt klart å identifisere meg med før. SÅ gammel er jeg da visselig ikke.
Så fant jeg altså denne:Den er ikke gammel. Men den har vært veldig stor og forstrukket i skinnet. Akkurat som meg. Da det lå unger under mitt skinn. Og sprengte på så skinnet ble ømt og strekkmerkene spratt fram. Og når de var vel ute, ja, hva da? PFFffff... Og magen ble aldri som før.

Men jeg sørger ikke (har ikke tid). Tenk på hva jeg fikk ut! (Ja, tenk! HYYYLET og VRÆÆÆLET, det kaller jeg dem etter kveldens "førleggetidsprosjekt") To yndige skapninger, som vet å sjarmere mammahjertet og skrukkemagen (tross i at lufta går litt ut av en til tider).

God helg!! :)

5 kommentarer:

 1. Sånn føler jeg meg også idag...trøsten er at det går over..vi bli fine og stilige igjen. Må bare slappe av litt. Ta en dusj. Lese en bok. Ta en lang tur med hunden..
  Fint innlegg :-)
  God helg!

  SvarSlett
 2. Åh, er så flink til å ta ting på kornet! ;-)

  Kathrine i Tryllehuset

  SvarSlett
 3. Hei du.
  Har fulgt bloggen din en stund og koser meg masse med den, du har gode beskrivelser av livet som småbarnsmamma, kjenner meg igjen i masse av det du skriver. Håper du kommer til å skrive leeeeenge. Ler så godt av bildene, tekstene og tenker på sånne innredningsblogger med "se hvor fint hus jeg har"-bilder. Din blogg er mye morsommere å lese, vi har også sånne fine tannkremtuber og håndklær på badet, lite hvitt,minimalistisk her i gården med en 2,5 åring og en 5mnd gammel baby (som akkurat nå ligger og sover ute i vogna si, endelig!! Og jeg lurer på om det er lov å la barn sove ute i vogna, jeg mener, han står jo i carporten rett ved inngangsdøra...hvorfor ødelegge det hele med å flytte han innendørs når han endelig sover....) Og så må jeg bare si at vi var i navnefest i helga og det er som du beskriver det: Vi hadde ikke mer enn såvidt svelga siste bit av hovedretten før kakene var på bordet..og ja, familien som hadde festen er nordfra, men bor sørpå og de fleste gjestene var nordfra (selv er jeg søring). Ha en fin kveld og så gleder jeg meg til neste innlegg fra deg:)

  SvarSlett
 4. heyyy I like your mummytummy!!
  a lot.

  SvarSlett