lørdag 5. mars 2011

Og giwe awayene går til....

Nå ser det ut til at dere er ferdigønsket på giwe awayen jeg annonserte her tidligere.
Det ble hele tre ting jeg gladelig kan gi bort!
(Her er jeg litt skuffa må jeg si! Hadde ventet MYE større pågang på alt!) Nr 1: TRENINGSSKJEMA

Ferdigutfylt, så du trenger ikke ha dårlig samvittighet for uke 6,7,8 og 9. De feltene som er tomme har jeg allerede hatt dårlig samvittighet for. Og uke 9 fylte jeg ut til gangs, sånn for din del, så slipper du å trene på noen uker enda. Legger ved ei eske nydelig "Fri flyt", de er også allerede tatt, så du slipper å ta omega 3 eller ha fisk til middag på ei god stund.

Vinneren er:

Gratulerer!!
(Kan du ikke bare skrive ut bildet og henge på veggen?? Det er blitt så skrekkelig dyrt for frimerker skjønner du... 9 norske kroner! På forhånd takk!)Nr 2: FYRSTIKKER

Nok en gang: bare fyrstikkene, ikke beholderen!!
Jeg må desverre meddele at vi manglet fyrstikker her en dag, så denne esken ble brukt opp. :(
Men alle har jo fyrstikker i en eller annen skuff, så du kan jo bare finne fram ei eske og leke at det er den du vant. ;)

Og vinneren er:

Kos deg!!
(Nesten like stort som å bli kåra til årets morsomste mammablogger vel?? Hehe...)


Nr 3: SNØVÆR
Vi har mer enn nok for tida. Sendte det til deg på fredag. Hvis du ikke får det til påske så er det nok posten har gjort en brøler, igjen. (Jeg vet ikke hva det koster å sende snøvær i posten, for det visste de ikke på butikken heller, så da fikk det bare gå portofritt, sa de...)

Og vinneren er:

Velbekomme!


Se opp for nye giwe aways iløpet av de første ti årene...

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for snøen. Den har kome fram! Dersom eg hadde visst at eg skulle vinne snø, hadde eg ikkje rydda så pent i blomsterbedet for nokre dagar sidan. Men jentene mine vart glade, eg blogga om snømann i går....

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Jeg har alltid ønsket meg god samvittighet. Og nå som jeg er så veltrent skal jeg unne meg litt ekstra sjokolade!

  SvarSlett
 3. Jepp, dette var stort!!! Fyrstikker har vi alltid bruk for! Flere av barna viser pyromantendenser, så fyrstikkene får bein å gå på her i huset:)

  SvarSlett
 4. Baaare hyggelig!! :) (Dere må være noen fantastiske personer som godtar å bli rundlurt på denne måten...)

  SvarSlett