søndag 10. april 2011

God dag!

Heihei! God dag! Morn! Morn du! Er du her også ja, halloen! Heisann! Lenge siden sist...

I dag sto jeg på ski. Det er ikke hverdagskost for å si det sånn. Det var det før, men ikke nå mer. To småtroll begrenser denslags ganske bra. Men artig var det! Bare at de musklene som da var i bruk har jeg ikke hilst på på ei stund. Så nå har jeg mer en nok å gjøre, jeg tenkte å hilse dem velkommen alle mann. Synd vinteren er på hell, jeg skulle gjerne stått mer på ski.

Å bli dratt opp med denne heisen er jo nesten like krevende for et par muskelfattige bein som selve nedkjøringa. Men jeg klager ikke, bevares! Her tas alt som trening.
Få folk i bakken sier du? Jadda, så var jeg jo nesten først ute også da.
Venta sia kl 06.30, absolutt heeelt frivillig... :-/, og var klar som et påskeegg kl 10.30.

Jeg var selvsagt ikke alene på tur. Hele familien var med. Mens mamma gjorde bakken utrygg lekte lillegutt med kameraet, han har nemlig oppdaga den fantastiske verdenen som fotograf og har sine helt spesielle vinklinger:

Pappa har nydelig bukse. (Forøvrig et prøveeksemplar fra Fjær & Bær.)
Lillesøster har blitt flink til å reise seg og kommer seg irriterende godt fram på de verst tenkelige plasser for en storebror.

Far og sønn. Eller var det det moderne HVITE taket som var objektet?


Det var et fint og iiiskaldt badegulv der! Er det vinter så er det vinter!
Da kan det like godt være kaldt på badet også.


Også hadde de dusjkabinett!! Vi fikk ikke lov til å klatre inn og leke i det (Mamma skjønner det ikke, men hva gjør det vel om vi blir våte, det er da vinter uansett!), så det ble til at vi stilte trangen gjennom kameralinsa. Viktig og dokumentere hvem som tar bildene også!

Ha ei upåklagelig uke! ;)


5 kommentarer:

 1. Der var det mye snø..... håper det er litt mindre utafor bakken? Og de skimusklene er det deilig å bruke - sjøl når det er lenge siden. Fine bilder - kan du hilse sønnen!

  SvarSlett
 2. Hærlig : D Trur hele bygda var på skitur sammen med dere? Vi var på hytta og følte oss veldig "alene " ; ) Håpe helga var super!!

  Kom til å tenke på deg når jeg leste en blogg akkurat nå.....Har du vært innom denne? http://littshabbylittslittogbaremitt.blogspot.com/
  Hysterisk morsom : D!! Har fulgt den lenge!
  Ha en flott ny uke
  klem

  SvarSlett
 3. Hahahah! Nydelige bilder fra nyskjerrige onger!

  Klem Anna

  SvarSlett
 4. Takk takk! :)
  Trine: Det der er vel omtrent der du egentlig er fra hvis jeg har forstått deg rett?
  Tove: Ja det var vel omtrent hele bygda som var på tur. ;) Meld dere inn i YKIL neste år, så kan dere være med for en billig penge.
  takk for tips om em morsom blogg!! Den skal jeg lese mer av. Måtte no flire!! :D
  Ha en fin kveld damer!

  SvarSlett