tirsdag 26. april 2011

Levende interiør

Å lese i interiørblader (ja, jeg klarer faktisk å lese et interiørblad i måneden, tross at det tar ca en måned å komme gjennom det) kan være interessant på mange måter.
I går leste jeg endelig ut Rom 123, som jeg fikk i posten for  noen uker siden. Det endte med at jeg måtte begynne på slutten for å være sikker på å få lest de siste sidene.

Det var på den leserunden at jeg kom over dette:På teksten over bildet er alt interiøret beskrevet:
"...Det pangfargede bildet er lagd av kunstneren Pernille Moesgaard. PH-lampen Tallerkenlampen er kjøpt på lauritz.com. Hunden som er en Welsh corgi Cardigan heter Rud." !!

Altså... Er hunden levende eller utstoppa? Ligger den der hele tida, som en del av interiøret? Den er iallefall beskrevet som en del av interiøret. Da kan det jo hende at "interiøret" hopper litt rundt av og til. Drikker og spiser litt kanskje.

Såe... Da har vel jeg også en del mer interiør å beskrive:


Mannen, som er en Passe Lang Kjekk Fotballglad Herremann og heter K.O.R. og er designa av høyere makter, har fått sin faste plass i den ene sofan. Jeg synes den er kjempestilig. Tar seg utrolig godt ut og gir rommet "det lille ekstra".


Ungen, som er fra Den Kulerunde Magen og heter T.R., har tilholdssted rundt omkring i huset. Den gjør meg skikkelig glad og er så god å komme hjem til etter en lang dag på jobben.


Den andre Ungen, som også er fra samme leverandør som gjenstanden over, heter O.R., og pryder stort sett hagen og området ute. Utrolig digg med sånn pynt ute altså!! Anbefales å ta den inn med gjevne mellomrom, putte i den noe fòr og lade sånn innimellom, ellers kan den by på til dels ubehagelige overraskelser.
God å klemme på den her også.
13 kommentarer:

 1. hehe...flott headerbilde, forresten! Ser der sånn ut, når du kikker ut vinduet? Fantastisk!!!

  SvarSlett
 2. Takk! :)
  Det så sånn ut der vi leide før, nå ser vi nesten det samme, bare en vei mer og litt flere hus og litt andre naust.

  SvarSlett
 3. Ha ha. Artig du, Kåfjordolga! Du var heldig med anskaffelsene dine. Helt i tråd med tiden, lissom :)

  SvarSlett
 4. Mann og kids er absolutt en del av interiøret, ja.

  SvarSlett
 5. Hehe! Gode interiørtips :)

  SvarSlett
 6. Å, eg har jo mykje interiør, eg også! Og jammen er det stilig interiør:)

  SvarSlett
 7. hahahah! En frøyd å lese din blogg ;o)

  Klem Anna

  SvarSlett
 8. Hahahahah, takk for kveldens gapskratt! :)

  SvarSlett
 9. Hehe..Absolutt husets sjarmobjekter :)
  Må si jeg er alldeles forelsket i den Reimadressen med prikker! Har en sånn jakke til gutten i huset og jeg blir så gla hver gang jeg ser på den. Også er det så lett å gjenkjenne gutten på lang avstand.
  :)

  SvarSlett
 10. Fin-fint interiør :) Finnes vel ikke bedre?

  SvarSlett
 11. Det interiøret er helt unikt.... mange har det samme,bare i forskjellig utførelse ;-)

  SvarSlett
 12. Priceless! Men jeg har faktisk lest verre: I et interiørblad var menneskene i huset med på ett av bildene, og sammen med beskrivelsene av hva slags sofa/lampe/stol fra hvilke designere, sto det at "barna er adoptert fra India"... :D

  SvarSlett