søndag 2. januar 2011

En kjempelur idè begynner å ta form

Noe av det jeg bedrev tida med sørpå var en genial oppfinnelse. Han som er gift med svigersøstera mi er en skikkelig lur fyr. Han kan alt. En kveld trakk han fram noen dingser og en datamaskin. Han skulle "bare" lage noe som gjorde sånn at han kunne styre blitsen på fotoapparatet til å blitse og da ville apparatet ta bilde akkurat når han ville det, uten å røre i det. Eller noe i den duren. Iallfall skulle blitsen gå av akkurat i tide. Han ville visst ta bilder av dråper og egg som falt og sånn. Eller kanskje få skikkelig gode bilder av folk som falt på isen? Grimasene. Beinbruddene. Splæsjet på den våte isen. Bare at det måtte visst være mørkt der det skjedde.

Jeg ble så oppsatt på tanken om hva JEG skulle lage med de greiene, så jeg glemte å følge nøyaktig med på hva han sa.
Når det går an å få et fotoapparat til å gjøre det du vil, når du vil, så må det da gå an få mennesker til å gjøre det. Iallefall menn og barn. Det er da bare å lure inn en dings i maten deres, så kan den ligge der inni kroppen og jeg kan styre dem til hva som passer meg best.
Da kan mannen massere meg så lenge jeg vil, han lager middag hver dag og... (æsj, han gjør jo alt det andre jeg hadde tenkt å skrive...). Barna. DE kan... slutte med bleie! Spise opp all maten til hvert måltid! Rydde opp etter seg før de legger seg! Ikke våkne på natta! M.m.


Her har vi Jump Wire Kiten som er selve bindeleddet mellom det jeg gir beskjed om at de skal gjøre og hva de gjør. Kobler jeg feil her så kan det hende de gjør det motsatte, så her gjelder det å konse! De røde er for jenter, de gule for gutter og de grønne for menn. De lange er for at de skal gjøre ting lenge, de korte for at det holder med en liten stund.

Her har jeg begynt med det mannen og gutten skal gjøre lenge. Dere ser det lille røde lyset der? Det lyser hvis jeg gjør det riktig. Lyser det ikke gjør de det motsatte av hva jeg ønsker. Kan bli krise.


Med denne måler jeg hvor spent de er når de skal utføre handlingene.
Er de litt slapp og trenger de mer futt? Eller er de for ivrige?



Her leser jeg av måleresultatene på dataskjermen.
De tror jeg sitter på Facebook eller blogger, men der bommer de kraftig!


Denne lykten er viktig.
Jeg kan enten slå de i hodet med den hvis det jeg ber dem om ikke funker....


... eller jeg kan bruke den til det det egentlig skal brukes til,
å lyse på dingsen i kroppen sånn at de gjør det jeg vil.


Oppfinnelsen er fortsatt under utvikling, så vennligst ikke si noe til min lille uvitende familie.


10 kommentarer:

 1. Hahahah!! En SÅNN vil jeg også ha. Tar du opp bestilling?

  SvarSlett
 2. Loooove å ikkje sei nåke te resten av familien din ;o) Eg følge sjølsagt spent med i den videre produktutviklingen :o)

  Ønske deg et skikkelig godt nyttår i samme slengen.

  SvarSlett
 3. Så litt suspekt ut det der...jeg er ny "fan"!
  Stå på! - og godt nyttår, Olaug!

  SvarSlett
 4. Godt nyttår!
  Æ flir jaggu feil på mæ! (prøva å ikkje flir så høgt at main min ska bi nysgjerrig og se ka det e æ læs, førr dettan høres vældi lurt ut!) ;-D Du e bære go ailtså!

  Kath.

  SvarSlett
 5. Du gir meg mang en god latter. Og tusen takk for det. Takk også for at du har en blogg som viser at mennesker fortsatt er normale og lever normale liv. At rot og kaos kan prege hverdagen. At en blogg ikke er et utstillingsvindu for det perfekte liv.
  Ønsker deg en fin dag

  SvarSlett
 6. He he dette blir spennende! Blir imponert om du får det til å funke! Men ideen var god! (okei, nå er jeg veldig høflig...;)
  Ønsker deg og dine et godt nytt år - er veldig glad for å ha oppdaga bloggen din sånn på tampen av 2010 - gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett
 7. Så utrulig bra!! Kom på at nå driver de med sånne "nysjerrig-per"- prosjekter på skolene rundt omkring; der trur jeg antagelig du ville gjort det skarpt, men det er vel kanskje ikke sånn at man kan begynne på´an igjen på barneskolen?? Hospitant, kanskje?

  SvarSlett
 8. Jeg skal jommen si ifra hvis dette funker. Jeg jobber fortsatt med saken. Men TTT. I dag f.eks. så har vi hatt omgangssyke her i huset. Så da sier det seg selv at det ikke blir tid til tekniske duppeditter. ;)
  Men hospitant på barneskolen?? Tja, hadde kanskje vært noe.

  SvarSlett
 9. Ahhh!! Er det DET Arduino´en er til : D
  Skal jammen koble opp min egen med det samme.
  Har allerede alt liggende her, inkl den grønne laseren. HURRA!!

  SvarSlett