søndag 2. januar 2011

Ferien er snart over...

... og vi har vært sørpå. Vi er kanskje litt kortfatta når vi skal beskrive steder, vi her nordpå. Det er liksom Sør- Norge og Nord- Norge. Og hvor går skillet? Alt nord for grensa mellom Trøndelag og Nordland er nord, og alt sør for grensa er sør. (?)

Vi har det også veldig greit med veien akkurat her vi bor. Det er bare to veier, veien sørover og nordover. Når jeg kommer til den ene rundkjøringa vi har i mils omkrets, som ligger 4-5 mil herfra, så husker jeg nesten ikke hvem jeg har vikeplikt for. Derfor unngår jeg den rundkjøringa såfremt det er mulig. Jeg undrer meg stadig over at jeg kom meg helskinna fram i trafikken da vi bodde "der sør".
Det var ikke uten grunn jeg satte meg på passasjersida hver gang vi skulle ut å kjøre bil nå i jula, da vi var sørpå. Mannen protesterte heller ikke på det...

Vi hadde ei fortreffelig julefeiring! Nå skulle jeg egentlig legge ut bilder av det vi har bedrevet tida med (det var ikke vanskelig å få tida til å gå...), men så klarer jeg jo selvfølgelig ikke å finne overføringsledninga til kameraet. En eller annen unge har sikkert spist den opp i håp om at det var et lakrissnøre.
Så da får jeg komme tilbake til de bildene i et senere innlegg.

Det jeg også egentlig skulle stikke innom for å si var:

GODT NYTTÅR!!

... men så lider jeg av den store svakhet at så mye må fram på en gang at jeg ofte klarer å sprate meg bort fra det som egentlig skulle vært sagt. Men nå er hovedbudskapet bringt fram, og jeg håper dere har hatt ei super jule- og nyttårsfeiring, med eller uten overkosing og overspising. (Det siste har ikke vi klart å holde oss unna, og nå lider jeg av det motsatte av spisevegring. Godt hverdagen begynner snart, og godteri er fryktelig dyrt her på nærbutikken.) (Og nå kom jeg på at jeg skal begynne på zumba i morra!!! HJELP! Uansett, jeg skal riste på flesket omså hele salen ler seg skakke av meg!)

2 kommentarer:

 1. Godt nyttår : D
  Skulle vært flue på veggen i den zumba salen ; ) Sikkert ikke aleina om å riste på flesket etter en jul med aaaaltfor mye god mat ; )
  Kos deg!
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Godt Nytt År til deg også! Godt at dere kom dere helskinnet hjem fra der sørpå....Mye skummelt der, på en måte =) Ja, som hun over her sier, så er det flere som har noe fleskå riste på nå....
  Men nå sier de at det er fettjevndøger klokka tre i natt, og at vi da skal stille vekta 5 kilo tilbake! Jepp jepp, hurra!

  SvarSlett